POra pokriva troškove

Na Pčelarskom sajmu u Gudovcu izlagat će osam proizvođača meda iz Podravine i Prigorja

13:11h
0
Neki od proizvoda ovdje su samo da se posjetitelji oslade // Foto: Matija Gudlin

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika, proizvođača meda, proizvoda od meda i opreme za pčelarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije na 13. međunarodnom pčelarskom sajmu u Gudovcu.

Bit će podijeljen u tri cjeline i to izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda, izložba i prodaja pčelarske opreme te edukativni dio.

U okviru Sajma održat će se i izložba vina i vinogradarske opreme, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show te ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom prostoru troškove izlaganja financira PORA te pozivaju sve zainteresirane da posjete sajam kao i zajednički izlagački prostor.

Sajam će se održati 11. i 12. veljače na Sajamskom prostoru Gudovac, a iz županije izlagat će Pčelarska zadruga Apimed, udruga Bagrem Đurđevac, OPG Katarina Regović, OPG Smes Dražen, OPG Dražen Mihac, OPG Prilika Ivančica, OPG Damir Markov, Zdenkini medenjaci svjećarski i medičarski obrt.

čitam...
Loading...