odlaze zbog nezadovoljstva

Pet članova napustilo koprivnički SDP: Potrebni smo samo kada se skupljaju glasovi za izbore, Jakšić: Nemam potrebu komentirati Radovana Kneževića

Smatraju da nije u redu da budu pozvani na sastanke samo u vrijeme izbora dok je potrebno prikupljati glasove.

16:00h
0
Radovan Knežević, član koprivničkog Gradskog vijeća // Foto: Matija Gudlin
Radovan Knežević bio je i član koprivničkog Gradskog vijeća // Foto: Matija Gudlin

Pet članova stranke SDP, točnije ogranka Bakovčica, napustilo je stranku.

Ostavke su dali Božidar Markeš, sada bivši predsjednik ogranka te Ivkica Ledinski, Stjepan Grahovac, Radovan Knežević i Martin Kučić.

Kako su naveli u priopćenju poslanom medijima, iz stranke izlaze zato što smatraju da gradonačelnik Mišel Jakšić te Tomislav Golubić, predsjednik gradske organizacije dobro ne vode stranku.

– Mi njima kao članovi uopće nismo potrebni kada se nešto odlučuje. Rade sami i odlučuju po svome. Ne sazivaju sastanke putem kojih bi nas informirali što se u našem gradu događa, što će se raditi u našem mjestu ili ostalim mjesnim odborima. Ne dogovaraju se, nisu za suradnju – tvrde donedavni članovi stranke.

Smatraju da nije u redu da budu pozvani na sastanke samo u vrijeme izbora dok je potrebno prikupljati glasove.

– Tada nam se ulizuju i ponavljaju iste priče svaki dan. Kad izbori prođu, brzo nas zaborave i više nam ne trebaju. Tako ne rade socijal-demokrati. Posebno su naporni kod unutarstranačkih izbora. Tu nas nazivaju svakodnevno i daju nam upute koga točno da zaokružimo – kažu.

Mišel Jakšić // Foto: Matija Gudlin

Gradonačelnik Mišel Jakšić u svojem je odgovoru bio kratak i jasan.

– Nemam potrebe komentirati Radovana Kneževića – kazao nam je.

Za komentar smo kontaktirali i Tomislava Golubića koji nam je rekao da nema potrebe komentirati poteze interesne skupine pojedinaca.

– Želim im sve najbolje u daljnjem političkom djelovanju – naovid Golubić.

 

 

čitam...
Loading...