Pickbox top 5

Pet kvalitetnih serija koje su gledateljima prošle ispod radara

Spomenutih pet naslova nije samo zaboravljeno – oni uskoro i odlaze s Picbox platforme pa je krajnje vrijeme da ih pogledate.

15:51h
0
Ilustracija // ingimage.com

Ekipa Pickboxa, online streaming servisa, odabrala je iz svog repertoara serije koje se zaboravljaju spomenuti na kavama, a svojom kvalitetom zaslužuju biti dio razgovora.

Spomenutih pet naslova nije samo zaboravljeno – oni uskoro i odlaze s Picbox platforme pa je krajnje vrijeme da ih pogledate.

1. BIJESNI PSI

Ova serija sigurno će vam se svidjeti ako volite dramu, iznenadne situacije, ubojstva i egzotične krajeve. Grupa prijatelja ujedinjuje se u Belizeu, no uskoro se stvari zakompliciraju do morbidnih razmjera kada jedan njihov prijatelj bude ubijen. Komu vjerovati: lokalnoj mafiji ili policiji? Odgovor je jednostavan: samo sebi. Dobra glumačka postava jamči dobru zabavu u ovoj solidnoj kriminalističkoj drami.

2. IZABRANI

Ako ste uzdisali za Chadom Michaelom Murrayem ili Milom Ventimigliom u 2000-ima, dobra je vijest što ova serija objedinjuje upravo njih dvojicu, kraljeve teen serija. No, Izabrani nisu teen serija, nego akcijom napunjeni triler o životu i smrti. Milo glumi odvjetnika i oca koji prima kutiju s pištoljem i fotografiju stranca. Koji sretnik, izabran je od strane The Watchersa da sudjeluje u opasnoj igri. Kako upoznaje Chada i zašto su obojica odlični glumci… Saznajte dok još možete.

3. PASADENA

Sigurno se sjećate Pasadene s početka 2000-ih! Lily McAllister potječe iz bogate kalifornijske obitelji, a jednog dana svjedočila je samoubojstvu stranca. Uskoro počinje kopati dublje oko događaja i otkriva mnoge tajne koje su možda i trebale ostati skrivene. Zanimljivo je kako je publika obožavala ovu seriju, no zbog lošeg tajminga ovako tamne serije (premijera serije dogodila se samo dva tjedna nakon napada na Blizance 2001. godine, stoga američka publika nije bila raspoložena za cinične priče i negativne događaje), njezina je druga sezona otkazana.

4. ČUDESNI PUTOVI

Volite čuda i volite se maknuti od svakodnevnice, to nam je jasno. Čudesni putovi prate antropologa Declana Dunna koji vjeruje da je sve u njegovu životu pravo čudo, i to otkad je čudesno preživio snježnu lavinu. Srećom, njegova je prijateljica Peggy psihijatrica koja ga često nastoji spustiti na zemlju. Dunn i Peggy tako zajedno nastoje rastumačiti što je stvarnost, a što doista fenomen koji je znanstveno neobjašnjiv. Svidjet će vam se!

5. SATNIJA X

Ova serija smišljala se više od 12 godina, a ideja je progurana tako što su autori serije napravili minifilm i iz njega razvili skriptu. Serija se snimala u Budimpešti, a neke od lokacija snimane su bez kulisa, u postojećoj infrastrukturi iz ratova. U fokusu Satnije X jest petero ljudi koji primaju špijunsku poduku na tajnoj lokaciji kako bi se što uspješnije infiltrirali u europske krugove i pakao Drugog svjetskog rata. Serija nudi pregršt iznenađenja za one koji vole ratne i špijunske teme. Vruće, kao i vrijeme vani!

čitam...