KEREKESH TEATAR

Pet sretnika uživat će u odličnoj predstavi Krtice, evo tko su dobitnici

Portal ePodravina za vas je pripremio pet karata.

11:00h
0
Teatar Kerekesh // Foto: arhiva

Još jedna predstava u sklopu Ljeta na Šoderici na redu je sutra. Portal ePodravina u suradnji s Kerekesh teatrom i Udrugom mladih Koprivnice za vas je pripremila pet ulaznica za predstavu naziva Krtice.

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za Krtice bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Podsjetimo, Kerekesh teatar je 2015. godine u suradnji s Udrugom mladih grada Koprivnice i uz potporu Općine Legrad pokrenuo manifestaciju Ljeto na Šoderici, a radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije uz obalu rijeke Drave, na popularnom podravskom moru.

Sretnici koji će uživati u predstavi su Danijela Jarnjak, Jasna Miklaušić, Vedran Plahinek, Krešimir Sever i Sanja Kadija.

Karte vas čekaju na ulazu, podižete ih s osobnom iskaznicom.

 

čitam...
Loading...