zabava za najmlađe

U petak u Domoljubu igra dječja predstava Ljubiti samo ljubiti

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac.

15:46h
0
Djelić iz predstave

U dvorani Domoljub u Koprivnici u petak u 18 sati pogledajte dječju predstavu Ljubiti, samo ljubiti Teatra Poco Loco iz Zagreba u koprodukciji sa Centrom mladih Ribnjak.


Autorica je Maja Katić prema stihovima Zvonimira Baloga, a redateljica Renata Carola Gatica. Predstava Ljubiti, samo ljubiti selektirana je za 10. Festival Mali Marulić, a stručni žiri je nagradio Maju Katić za najbolju dramatizaciju.

Jeste li se ikada jako, strašno, užasno, odvratno, gadno, jezivo zaljubili? Jeste? Odlično! Onda znate da je u životu najvažnije Ljubiti, samo ljubiti.

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac.

Sigurno se pitate kako je to moguće?!

Eto kako: Puž se s kućicom rodio, kao što se slon rodio sa surlom. I dok je Puž slinio i hvalio svoju kućicu, u njegovom vrtu, svijetu i životu pojavila se Ružica, djevojčica glasovita po svojemu glasu. I onda se dogodilo TO – Puž se zaljubio. Ali, Ružici Puž nije bio po volji. Ona je željela da Puž postane junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar. Zbog Ružice je Puž bio spreman učiniti sve, pa čak i otići od doma, riješiti se kućice! I zato je Puž krenuo u pustolovine.

Sigurno se pitate kakve pustolovine?!

Itekakve!
Prošao je kroz jednu šumu, zapeo kod Carinika, vozio Mačkobus, spasio A razred, preplašio Zmaja, odgovorio na sve Ružičine zagonetke…Budući da kraj nikad nije isti kao početak, znajte da je sve to zapravo bilo potrebno kako bi Puž na kraju svih krajeva spoznao da je on jedan, jedinstven, pravi pravcati čovjek, pardon, PUŽ, točno takav kakav je.

Režija: Renata Carola Gatica
Dramatizacija: Maja Katić
Autorica glazbe: Davorka Horvat
Scenografija i kostimografija: Jasmina Kosanović i Božidar Raos
Grafički dizajn: Bruno Kontrec
Fotografija: Tina Kadoić
Majstori tona: Marko Crnčević i Branko Pek

Igraju:
PUŽ: Bruno Kontrec
RUŽICA: Maja Katić

Uzrast: 3+

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se rezervirati telefonom 048 222 390 ili na mail kultura@pou-kop.hr ili kupiti na blagajni Domoljuba. Predstava traje 50 minuta.

čitam...