Višemilijunska investicija

U petak se službeno otvara Razvojni centar i tehnološki park Križevci

08:00h
0
Razvojni centar i Tehnološki park Križevci // FOTO: Arhiva

Svečano otvorenje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci (RTCP) održat će s u petak, 28. listopada s početkom u 14 sati.

Nakon završne konferencije prije mjesec dana kada se javnost mogla upoznati sa svim detaljima projekta, Razvojni centar i tehnološki park u Križevcima ovog petka službeno otvara vrata javnosti, a petnaest poduzetnika će prilikom otvorenja potpisati ugovore o zakupu.

RCTP Križevci jedan je od strateških projekata Grada Križevaca, kojim se želi potaknuti razvoj konkurentnog gospodarstva baziranog na znanju i lokalnim potencijalima.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje RCTP Križevci iznosi 37.577.369,22 kuna. Projekt je najvećim dijelom financiran sredstvima Europske unije, i to kroz Operativni program Regionalna konkurentnost 2007.-2013., u okviru kojega su Gradu Križevcima odobrena bespovratna sredstva u iznosu 33.817.117,60 kuna, dok je Grad Križevci projekt sufinancirao iznosom od3.760.251,62 kuna.

RCTP Križevci na prostoru ukupne površine 8.490 m2 nudi malim i srednjim poduzetnicima proizvodne, izložbeno-prodajne i uredske prostore po subvencioniranoj cijeni uz korištenje brojnih usluga poduzetničkih potpornih institucija u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja.

čitam...
Loading...