koprivničko-križevačko područje

U petak i subotu šest prometnih nesreća

18:10h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Koprivničko-križevačka policija imala je pune ruke posla ovoga vikenda. Naime u petak i subotu na koprivničko-križevačkom području dogodilo se čak šest prometnih nesreća.

Na cesti između Šemovci i Đurđevca jučer, u subotu, oko 11 sati zbog neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika u putni jarak, a vozačica je upravljala osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita.

Dan ranije, u petak, oko 12.25 sati u Starigradu u Starogradskoj ulici zbog nedovoljnog razmaka prilikom pretjecanja sudarili su se osobni automobil i moped pri čemu je kako doznajemo od koprivničko-križevačke policije vozač mopeda lakše ozlijeđen.

Istog dana, u jutarnjim satima, oko 8.10 sati u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara zbog oduzimanja prednosti prolaska sudarila su se dva automobila.

U poslijepodnevnim satima, oko 15.25 sati u Križevcima u Ulici Pušča zbog neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika. Koprivničko-križevačka policija priopćila je da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 0,87 promila.

Još jedan alkoholizirani vozač u petak oko 23.25 sati upravljao je osobnim automobilom u Koprivnici. Zbog neprilagođene brzine u Kolodvorskoj ulici udario je u betonski rubnjak, nakon čega je došlo do nekontroliranog rotiranja vozila po kolniku. Iz koprivničko-križevačke policije doznajemo da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 1,35 promila te je zadržan do otrježnjenja u posebnim prostorijama policije.

Isto tako, u petak oko 17.50 sati na cesti između Budančevice i Kalinovca, nepoznati vozač osobnog automobila nepropisno je pretjecao te je došlo do kontakta s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera, a koji je nakon kontakta sletio van kolnika. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja, a policija za njim traga.

čitam...