HALS

Petar Slavinić osvojio zlatnu medalju u bacanju vortexa, deset koprivničkih atletičara na postolju

Pripala su im i tri srebrna te šest brončanih odličja.

10:38h
0
Foto: Atletski klub Koprivnica

Pojedinačno prvenstvu HALS-a za limačice i limače te mlađe kadetkinje i kadete održano je u subotu u Varaždinu. Brojne predstavnice i predstavnike imao je Atletski klub Koprivnica.

Sve rezultate možete pogledati u nastavku, u okviru. No, izdvojimo najuspješnijeg, premda rezultat nije nužno u prvome planu. Petar Slavinić je tako osvojio prvo mjesto u bacanju vortexa za limače u kategoriji 2010. godišta, što je jedino koprivničko zlato uz koje su im pripala tri srebrna i šest brončanih odličja. Dakle, ukupno govorimo o deset odličja.

U ukupnom plasmanu klubova HALS-a, u kategoriji mlađih kadeta, kao i u ukupnom zbroju mlađih kadeta i kadetkinja, Koprivnica je bila najbolja, prva! Sveukupno, gledajući mlađe kadete i kadet

Dora Lovrinović je nastupila na 60 m za mlađe kadetkinje i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju s osobnim rekordom 8,42. Na 60 m za mlađe kadetkinje još su nastupile  Zara Rupčić  i Melani Vrbnjak. Tija Požgaj je nastupila u skoku u dalj za limačice u kategoriji 2011. godište i osvojila 4. mjesto. U bacanju vortexa za limačice u kategoriji 2011. godište nastupila je Lucija Veh i osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju te Iva Mikulec i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. Matej Požgaj je nastupio u bacanju vortexa za limače u kategoriji 2012. godište i osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju. U utrci na 60 m za mlađe kadete nastupili su: Tino Korošec, Luka Kolonić, Luka Kvaternik i Lukas Petrić. Ella Sever je nastupila na 100 m za limačice u kategoriji 2012. godište i osvojila 6. mjesto.  Tija Požgaj je nastupila na 100 m za limačice u kategoriji 2011. godište i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. Iva Mikulec je nastupila na 100 m za limačice u kategoriji 2011. godište. Petar Slavinić je nastupio na 100 m za limače u kategoriji 2010. godište i osvojio 6. mjesto. U utrci na 100 m za limače u kategoriji 2012. godište nastupili su Leni Novak i Matej Požgaj. U utrci na 200 m metara prepone za mlađe kadetkinje nastupile su Ivana Cenko koja je osvojila 4. mjesto i Dora Lovrinović. Luka Kvaternik je nastupio u utrci na 200 m prepone za mlađe kadete i osvojio 3. mjesto i brončanu medalju. Matea Cenko je nastupila na 600 m za mlađe kadetkinje. Lukas Petrić je nastupio u bacanju kugle za mlađe kadete i osvojio 4. mjesto. Zara Štefanić je nastupila na 400 m za limačice u kategoriji 2012. godište i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. Ivana Cenko je nastupila u bacanju vortexa za mlađe kadetkinje i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. U štafetnoj utrci 4×100 m za limačice štafeta u sastavu Ella Sever, Lucija Veh, Iva Mikulec i Tija Požgaj je osvojila 6. mjesto. U štafetnoj utrci 4×200 m za mlađe kadetkinje štafeta u sastavu Matea Cenko, Melani Vrbnjak, Zara Rupčić i Ivana Cenko osvojila je 5. mjesto. U štafetnoj utrci 4×200 m za mlađe kadete štafeta u sastavu Tino Korošec, Luka Kolonić, Lukas Petrić i Luka Kvaternik osvojila je 2. mjesto i srebrnu medalju. Sveukupno je osvojeno 10 medalja (1 zlatna, 3 srebrne i 6 brončanih). U ukupnom plasmanu klubova HALS-a u kategoriji mlađih kadeta AK Koprivnica je osvojila pehar za 1. mjesto. U sveukupnom plasmanu klubova HALS-a za mlađe kadete i mlađe kadetkinje AK Koprivnica je osvojila veliki pehar za 1. mjesto.