odluke

Peteranec subvencionira troškove kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica, ali i osigurava besplatnu školsku prehranu

Mole se svi koji kupuju zbirke zadataka i radne bilježnice da sačuvaju račun te tijekom mjeseca rujna 2019. godine podnesu u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec zahtjev za sufinanciranje.

13:08h
0
Foto: Matija Gudlin

Na prijedlog općinskog načelnika, Općinsko vijeće Općine Peteranec na 18. sjednici održanoj u petak donijelo je Odluku o ostvarivanju prava na sufinanciranje troškova kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec u školskoj godini 2019/2020.

Riječ je o iznosu od 400 kuna za učenike od petog do osmog razreda odnosno 300 kuna za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnoškolskog obrazovanja koji imaju prebivalište na području Općine Peteranec.

Uz navedeno Općina Peteranec će za sve učenike s područja Općine nabaviti bilježnice koje će učenicima biti uručene prvog dana škole. Mole se svi koji kupuju zbirke zadataka i radne bilježnice da sačuvaju račun te tijekom mjeseca rujna 2019. godine podnesu u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec zahtjev za sufinanciranje.

Na istoj sjednici donesena je Odluka kojom Općina financira troškove školske prehrane za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec u školskoj godini 2019/2020. Pravo na financiranje školske prehrane ostvaruju svi polaznici od prvog do osmog razreda osnovnoškolskog obrazovanja koji imaju prebivalište na području Općine Peteranec.

čitam...
Loading...