Petković osvježava momčad za Kup s Moslavinom

17:32h
0
slaven

081028-slaven-mTrener Slavena Belupa Mile Petković namjerava uvesti nekoliko novih igrača u momčad koju će u srijedu suprotstaviti Moslavini u Kutini u utakmici osmine finala Hrvatskog nogometnog Kupa. Izgledno je da će od prve minute zaigrati Tomislav Pelin, Nikola Šafarić i Stipe Lapić, a možda i Dino Kresinger te iskusni Petar Bošnjak.

– Neki od igrača su umorni, posebno mladi hrvatski reprezentativci Jajalo, Gregurina i Kokalović. U Kutini će nastupiti i nekoliko novih igrača u odnosu na nedjeljnu utakmicu sa Cibalijom, no zbog toga nećemo izgubiti na kvaliteti, raspolažemo s dovoljno kvalitetnih igrača. Ekipa Moslavine zaslužuje respekt bez obzira na trenutni plasman. Pratio sam prošle subote njihov nastup, i jasno je da ćemo morati biti potpuno koncentrirani, od samog početka utakmice u Kutini – upozorava Mile Petković.

Utakmica u Kutini igra se u srijedu s početkom u 14 sati, a mogući Slavenov sastav je: Pelin – Bošnjak, Rogulj, Lapić, Čaval – Poldrugač – Šafarić, Posavec, Delić – Vručina, Kresinger.