Petković za oproštaj želi pobjedu u Osijeku

13:46h
0
090109-petkovic-m

Mile Petković u nedjelju će po posljednji put voditi momčad Slavena Belupa, s igračima će se oprostiti nakon gostovanja u Osijeku. U toj utakmici vinkovački trener želi pobjedu, kojom bi srušio rekord broja osvojenih bodova u jednoj sezoni.

Taj rekord zasad drži Krunoslav Jurčić, koji je prošle sezone s Farmaceutima bio drugi sa 53 osvojena boda. Slaven trenutno ima 52 boda i na kraju sezone osvojit će četvrto mjesto, koje vodi u prvo pretkolo UEFA Europske lige. Odmah nakon utakmice u Osijeku koprivnički igrači kreću na odmor koji će potrajati svega dva tjedna, a već 15. lipnja kreću pripreme za novu sezonu. Tko će biti novi trener nakon Petkovića, zasad još nije poznato.

Utakmica u Gradskom vrtu započinje u 16,30 sati, a Petković će napraviti nekoliko promjena u odnosu na momčad koja je zaigrala protiv Hajduka u Koprivnici prošle nedjelje. Otpao je Kokalović zbog tri žuta kartona, dok će Gregurina i Šafarić biti na klupi jer se nisu oporavili od ozljeda. U napadu će pak prednost dobiti Kresinger i Jurić umjesto Vručine i Delića.

Vjerojatni sastav (4-1-3-2): Rodić – Purić, Rogulj, Lapić, Maras – Poldrugač – Posavec, Jajalo, Bilen – Jurić, Kresinger.

Klupa: Pelin, Rožman, Nynkeu, Gregurina, Šafarić, Vručina, Delić.

Nedostaju: Čaval (oporavljenik), Kokalović (tri žuta kartona).