SUMMER COCK FESTIVAL

Picoki, dođite na besplatni stand-up show Estradne priče i nasmijte se do suza

Ulaz je slobodan.

08:34h
0
Foto: djurdjevac.hr
Ilustracija // Foto: djurdjevac.hr

U sklopu Summer Cock Festivala, u subotu 31. srpnja od 20.30 sati ispred Doma kulture u Đurđevcu, održat će se stand-up show Estradne priče.

Događaj organiziraju Savjet mladih Grada Đurđevca i Turistička zajednica Grada Đurđevca, a nastupit će dvojica komičara iz BIS comedy kolektiva – Goran Vinčić i Tin Sedlar.

– Kažu, gdje ima glazbe, ima i sreće. Vrijeme je za spoj stand-upa, improvizacije i glazbe. Večer u kojoj ćete imati priliku vidjeti Vinču i Tina u standardnom stand up izdanju na temu glazbe, čuti njihov glazbeni (anti)talent te uživati u improviziranim situacijama njih dvojice za koje ćete upravo Vi smišljati i davati ideje. Zajedno ćemo pjevati, smijati se i svirati! – stoji u opisu događaja.

Ulaz je slobodan.

GORAN VINČIĆ:
Čo’ek seljak. Sluša sve što vole mladi iz 68′. Voli klasiku: Mozarta, Beethovena, Šabana, Mahlera, Sinana… Ima žicu za komediju i žice za gitaru. Gitaru ne zna svirati, pa samo prebire po njoj. Voli reći da je muzika lijek za dušu, ako nemaš aspirin ili nešto drugo.

TIN SEDLAR:
Tin je hrabar muškarac koji ima sve pod kontrolom. Tako izgleda iznutra. Izvana izgleda kao jedan od izgubljenih dječaka iz Petra Pana. Jako voli domaću zabavnu glazbu i ako u njegovoj blizini pustite Dražena Zečića ili Mišu Kovača, budite sigurni da će slijediti raspašoj. Zna tekstove naših pjesama kao youtube, a pjeva kao da mu nije dobro – ali pjeva iz srca! Nadamo se da će svoju pozitivu uspjeti prenijeti i na publiku.