PREKRŠAJNI POSTUPAK

Pijan Chevroletom u centru Koprivnice proletio kroz crveno, zabio se u Peugeot mlade vozačice i pobjegao

Odbio je alkotestiranje, smjestili su ga u posebnu policijsku prostoriju do otrježnjenja i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

08:31h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Prometna nesreća dogodila se sinoć, oko 19.45 sati, u centru Koprivnice. U izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke stoji kako je 38-godišnjak vozio Chevroleta Trgom dr. Tomislava Bardeka prema raskrižju s Trgom bana Josipa Jelačića.

Iako mu je bilo upaljeno crveno svjetlo, bez zaustavljanja ušao je u raskrižje i oduzeo prednost Peugeotu kojim je iz Ulice kneza Domagoja dolazila 19-godišnjakinja, a kojoj je bilo upaljeno zeleno svjetlo te je skretala ulijevo prema Trgu dr. Tomislava Bardeka.

Došlo je do sudara dvaju vozila. Osim što je prouzročio prometnu nesreću u kojoj je netko mogao biti ozlijeđen – srećom, nitko nije – 38-godišnjak je napustio mjesto događaja. Pronašli su ga i utvrdili kako je pod vidnim utjecajem alkohola. Odbio je alkotestiranje, smjestili su ga u posebnu policijsku prostoriju do otrježnjenja i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.