Zanimljiv prizor

Pijan ju vozio na ‘štangi’ pa su na nizbrdici letjeli s bicikla

19:00h
0
Ilustraija//Foto: Ingimage

Vozač je pak bio pod utjecajem alkohola od 1,41 promila, a njih dvoje su zasigurno bili zanimljiv prizor za prolaznike.

Do neobične je nesreće došlo jučer, u subotu, oko 18.40 sati u Gušćerovcu kraj Križevaca.

Naime, biciklist i njegova putnica pali su s bicikla, a ona je tom prilikom lakše ozlijeđena, dok je on završio na policiji.

Ne znamo gdje se ona smjestila, na ‘štangi’ ili guvernalu, no svakako, prema priopćenju policije – vozila se nepropisno.

Vozač je pak bio pod utjecajem alkohola od 1,41 promila, a njih dvoje su zasigurno bili zanimljiv prizor za prolaznike. Vožnja je trajala sve dok nisu naišli na zavoj i došli do nizbrdice pa su skupa ‘letjeli’ s bicikla. Biciklista je zadržan dok se nije otrijeznio.

No nije to bila jedina jučerašnja nesreća kojoj je kumovao alkohol. Oko 12.05 sati u Kalinovcu, u Ulici Stjepana Radića, automobil je sletio s ceste i udario u stup, a vozač je u krvi imao 0,94 promila.

Na cesti između Peteranca i Sigeca, oko 18 sati, zbog neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika, a ovaj vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,88 promila.

U jutarnjim satima u nedjelju, oko 5.40 sati u Križevcima, u Ulici Veliki Potočec, dogodilo se još jedno slijetanje s ceste, a za volanom je bio muškarac s 1,47 promila alkohola u krvi.