Kakav majstor

Pijan sletio s ceste pa sasuo drvlje i kamenje po policajcima u postaji

14:00h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,33 promila. Riječ je o 55-godišnjaku s križevačkog područja, a vozio je Audi A4.

Na cesti između Virja i Šemovaca jučer, u subotu, zbog nepropisnog kretanja vozača osobni automobil je sletio s ceste i udario u zemljani most.

Bilo je to oko 19.30 sati. Po dolasku policije na mjesto nesreće utvrđeno je da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 1,33 promila. Riječ je o 55-godišnjaku s križevačkog područja, a vozio je Audi A4.

Policija ga je odvela u policijsku postaju na otrežnjenje. Njemu se to nimalo nije sviđalo. Nije prestajao gunđati i provocirati dežurne policajce.

Tri sata nakon nesreće, oko 22.25 sati, potpuno je izgubio živce i u postaji je izvrijeđao sve prisutne policajce. Doznajemo da nije birao riječi, na njih je sasuo drvlje i kamenje.

To mu se nije pokazalo kao pametan potez. Nimalo.

Osim obveznog prekršajnog naloga zbog izazivanja prometne nesreće, protiv njega je podnesen i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira vrijeđanjem i omalovažavanjem policajaca.

čitam...