Izgubio živce

Pijan u autu vikao na ženu: Ti si nitko i ništa, roditelji su ti komunjare

09:00h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Nije to bilo prvo obiteljsko nasilje 41-godišnjeg Koprivničanca. Ovaj put na Prekršajnom sudu je kažnjen s 30 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, uz obvezno liječenje od alkoholizma.

Ti si nitko i ništa, ništ ne vrijediš, roditelji su ti komunjare. Tim se riječima 41-godišnji D. F. iz Koprivnice obrušio na svoju suprugu prije točno tjedan dana kada su se vozili u automobilu između Cvetkovca i Koprivnice.

Usto, D. F. je i lupao po tabli automobila. Ništa previše čudno, s obzirom da je bio pod utjecajem alkohola od 1,76 promila.

Nije to bilo prvo obiteljsko nasilje ovog Koprivničanca. Na Prekršajnom sudu u Koprivnici već je pravomoćno proglašen krivim krajem veljače ove godine. I tada je bio pod utjecajem alkohola.

Ovaj put na sudu je kažnjen s 30 dana zatvora, ali uz rok kušnje na godinu dana.

Uz uvjetnu osudu, sudac mu je odredio i jednogodišnje obvezno liječenje od alkoholizma u Centru za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici.

D. F. je na Prekršajnom sudu priznao krivnju i stoga je sud i odlučio da ga nije potrebno (zasad) stavljati iza rešetaka.

čitam...