Pijan vrijeđao policajce pokazujući im spolovilo

10:44h
0

Policija je u nedjelju u 3,30 sati u Starogradskoj ulici u Koprivnici uočila muškarca pod utjecajem alkohola kako vrši malu nuždu na pješačkoj stazi. Nakon što je isti uočio službeno policijsko vozilo, okrenuo se prema ulici i vozilu pokazujući srednji prst na desnoj ruci, te držeći spolovilo u lijevoj ruci vrijeđao pol.službenike. Isti je zadržan u koprivničkoj policijskoj postaji, priopćeno je u nedjelju iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Prošle je noći zabilježeno još nekoliko prekršaja protiv javnog reda i mira. Oko 0,10 sati u Goli, u ulici Stjepana Radića, muškarac pod utjecajem alkohola od 2,92 g/kg glasno je vikao i galamio vrijeđajući okolne susjede.

Oko 4,45 sati u Hlebinama je alkoholizirani muškarac vikao, galamio, vrijeđao mještane, a zatim i policijske službenike. Izgrednik je zadržan do otrežnjenja.

Oko 05,30 sati, na ulici u Đurđevcu, vidno alkoholizirani muškarac je bezrazložno vikao i galamio, a kako je postojala opasnost da nastavi sa činjenjem prekršaja, izgrednik je zadržan u PP Đurđevac.