'Vesela večer' u kafiću

Pijan vrijeđao gosta pa završio u policiji, prijavu zaradila i konobarica

11:42h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Policija je alkotestiranjem utvrdila da je 33-godišnjak, koji je vrijeđao dvije godine mlađeg gosta, bio pod utjecajem alkohola od 1,1 promil. Zatražili su ga prilikom postupanja i osobnu iskaznicu, ali je nije imao sa sobom.

U kafiću u Velikoj Mučnoj nedaleko od Koprivnce u nedjelju navečer, oko 19.45 sati, bilo je toliko “veselo” da je morala intervenirati i policija.

Ne zato što su gosti bili preglasni u pjevanju, nego zato što je došlo do incidenta između dvojice gostiju. Iz samo njemu znanih razloga 33-godišnjak je počeo vrijeđati dvije godine mlađeg gosta pogrdnim riječima. Na sreću, nije došlo i do fizičkog sukoba.

Ipak, alarmirana je policija jer situacija nije izgledala obećavajuće.

Policija je alkotestiranjem utvrdila da je 33-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1,1 promil. Zatražili su ga prilikom postupanja i osobnu iskaznicu, ali je nije imao sa sobom.

Kako bi utvrdili njegov identitet, policajci su ga odveli u postaju. Tamo je zadržan i do otrežnjenja.

Nestašnog 33-godišnjaka policija je prijavila za remećenje javnog reda i mira svađom i vikom, a prijavu je zaradila i 30-godišnja konobarica zato što mu je davala alkoholna pića, iako je njezin gost bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Protiv oboje prijava nadležnom Prekršajnom sudu u Koprivnici ide redovnim putem.

čitam...
Loading...