imaju troje djece

Pijan vrijeđao i izudarao isto tako pijanu suprugu po rukama, vratu i koljenu: J… te tvoj brat

Nakon objave presude okrivljenik i opunomoćeni predstavnik tužitelja navode dase odriču prava na žalbu, te niti jedan od njih ne zahtijeva pisani otpravak presude s obrazloženjem.

08:21h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Nevjerojatno što se dogodilo u jednoj obiteljskoj kući s čak troje djece. Ovaj muškarac očito je potpuno izgubio kontrolu.

Naime, okrivljeni R. B., 22-godišnjak s prebivalištem u Đurđevcu, pismen je i živi izvanbračnoj zajednici, otac je troje djece koju uzdržava i nezaposlen.

Kriv je što se 21. veljače  u 23.55 sati u Đurđevcu, u obiteljskoj kući, a pod utjecajem alkohola od 1,81 promila u organizmu, ponovo nasilnički ponašao prema svojoj nevjenčanoj supruzi S.O. koja je bila pod utjecajem alkohola od 1 promila.

Dogodilo se to način da je ušao u kuću i verbalno je napao riječima ”J… te tvoj brat” te potom i tjelesno, drvenim štapom udarivši je više puta po lijevoj ruci, vratu i lijevom koljenu te je navedenu ženu to psihički uznemirilo i povrijedilo njezino dostojanstvo.

Dobio je kaznu zatvora u trajanju od sedam dana. Okrivljenik i opunomoćeni predstavnik tužitelja su poučeni da imaju pravo žalbe na presudu, ali da se mogu i odreći prava na žalbu, ali da se u tom slučaju naknadno ne mogu žaliti, odnosno gube pravo na žalbu.

Nakon objave presude okrivljenik i opunomoćeni predstavnik tužitelja navode da
se odriču prava na žalbu, te niti jedan od njih nije zahtijevao pisani otpravak presude s obrazloženjem.

Loading...