Šou prve klase

Pijan vrijeđao konobaricu, naguravao gosta, razbijao… Ukrotila ga – majka

17:30h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Mladić je odbio alkotestiranje, ali je zatražio liječničku pomoć u Domu zdravlja. Možda je pomislio da će se tako izvući od odgovornosti, međutim liječnici mu nisu utvrdili nikakve ozljede.

Pravi šou izveo je u nedjelju 29-godišnji mladić u Križevcima.


On je u ugostiteljskom objektu na Trgu bana Lackovića u vidno alkoholiziranom stanju verbalno napao 19-godišnju konobaricu. Bilo je to oko 18 sati.

Sasuo je drvlje i kamenje po njoj samo zato što mu nije dala piti. Procijenila je da mu više nije potrebno ni kapi alkohola.

Križevačkom mladiću se to nije nimalo sviđalo. Izgubio je živce u potpunosti.

Verbalno se okomio na 26-godišnjaka. Svašta mu je ružnoga izgovorio, ali na tome nije stao. Primio ga je za odjeću i navlačio po objektu. U jednom trenutku sa šanka je uzeo praznu staklenu bocu i pokušao ga je udariti. Na sreću, 26-godišnjak se uspio izmaknuti.

Uzeo je tada 29-godišnjak i pepeljaru. Pokušao je tri godine mlađeg gosta udariti i s njom, no ni to mu nije pošlo za rukom. Pepeljara je na kraju završila na podu i razbila se u bezbroj komadića.

Na sve to “poludio” je tada 48-godišnji muškarac i podivljalog 29-godišnjaka odveo van iz objekta.

Ispred ugostiteljskog objekta mladića je čekala majka. Došla je po njega s biciklom. Mladić je majci uzeo lanac za bicikl i njime je pokušao udariti 48-godišnjaka. Ipak, u toj namjeri spriječila ga je majka. Uzela mu je lanac za bicikl i stavila ga natrag u korpicu.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla i policija. Mladić je odbio alkotestiranje, ali je zatražio liječničku pomoć u Domu zdravlja. Možda je pomislio da će se tako izvući od odgovornosti, međutim liječnici mu nisu utvrdili nikakve ozljede.

Mladić je zadržan u policijskoj postaji do otrežnjenja nakon čega je pušten na slobodu. Protiv njega ide optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

čitam...