Burno Martinje

Pijane svađe, tučnjave, napadi na žene i mlaćenja na ulici policiji stvarali probleme tijekom martinjskog vikenda

11:00h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Počeo ga je udarati, a kada je ovaj pao, okomio se na njega i šakama ga udarao na tlu.

U petak i u subotu dogodilo se nekoliko slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a svima je bilo zajedničko da su sudionici bili dobro “podmazani” alkoholom.

U Križevcima su se dogodila dva incidenta. U noći s petka na subotu, oko 4.55 ujutro, u Koruškoj ulici sukobila su se dva mladića. Bez razloga i povoda 22-godišnjak je na ulici počeo vrijeđati 20-godišnjaka, a zatim ga i žestoko fizički napao. Počeo ga je udarati, a kada je ovaj pao, okomio se na njega i šakama ga udarao na tlu.

Utvrđeno je da je drski napadač imao 2,07 promila alkohola u krvi, a i njegova žrtva bila je pod utjecajem od 1,59. Obojica su zadobila ozljede i primila liječničku pomoć, a protiv napadača podignut je optužni prijedlog prekršajnom sudu.

Drugi incident u Križevcima dogodio se danas oko 1.30 u ulici Matije Gupca. Pijani 23-godišnjak s 1,33 promila u krvi napao je 25-godišnju djevojku, naguravao je i savijao joj ruku. Tada se umiješala i druga 25-godišnjakinja  s 1,01 promil, koju je također počeo odgurivati, a došao je 27-godišnjak s još više alkohola u krvi, 1,49 promil, kojega je agresivac isto tako navlačio i naguravao.

Srećom, nije bilo ozljeda, a protiv napadača podignut j eoptužni prijedlog.

U Virju je također bilo nemirno. U ugostiteljskom objektu u Goričkoj ulici u 3.30 došlo je do sukoba između 24- godišnjeg muškarca koji je “napuhao” 1,48 promil i djevojke. On ju je iz nepoznatog razloga podigao u zrak i bacio na pod. Protiv njega je također podignut optužni prijedlog.

čitam...
Loading...