Pijani dvojac potukao se ispred Orinoca u Koprivnici, pijani vozač u Križevcima vrijeđao policajce

13:12h
0
Ilustracija // Foto: Koprivnica.net

Burno je jučer u ranim jutarnjim satima bilo u Koprivnici i Križevcima.

U Koprivnici je došlo do remećenja javnog reda i mira ispred noćnog kluba Orinoco u Dugoj ulici. Oko 5.45 sati 37-godišnjak iz Zagreba je vikao i galamio na 29-godišnjaka iz Glogovca. Na tome nije stao nego ga je nogom udario u njegovu nogu. Mladić iz Glogovca je poludio i uzvratio mu s više udaraca zatvorenom šakom u glavu. Zagrepčanin je pritom zadobio vidljive povrede i tekla mu je krv. Završio je na liječničkoj obradi i utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede.


Policija je alkotestiranjem utvrdila da su obojica bila pod većim utjecajem alkohola. Zagrepčanin je napuhao 1,45 promila, dok je mladić iz Glogovca ima 1,33 promila alkohola. Protiv obojice zbog tučnjave ide prekršajna prijava.

U Križevcima se remećenje javnog reda i mira dogodilo oko 5 sati. Policija je u vožnji osobnog automobila zatekla 21-godišnjeg mladića iz Križevaca. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola od 2,23 promila. Kako je postojala mogućnost da će nastaviti vožnju, priveden je u policijsku postaju na otrežnjenje. Mladiću se to očito nije nimalo sviđalo i u postaji je krenuo galamiti i vrijeđati trojicu policajaca. Ubrzo se morao smiriti, ali nije izbjegao prijavu za vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba. Usto, očekuje ga i postupak zbog vožnje u pijanom stanju. Protiv njega postupci idu redovnim putem.

čitam...