TRI KAZNENA DJELA

Pijani dvojac usred noći upao u dom podravske obitelji, ozlijedili su dječaka (13) i vlasnika doma (41)

Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku, objavila je PU koprivničko-križevačka.

13:25h
0
Ilustracija // Ingimage

Službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 29-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, javlja Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Oni su, stoji u priopćenju, osumnjičeni da su jučer, 13. lipnja, pod utjecajem alkohola od 1,39 promila, odnosno 1,30 promila,  tijekom noći ušli u dom 41-godišnjaka i 36-godišnjakinje sa šireg koprivničkog područja. Ondje su napali spomenutog 41-godišnjaka, ali i maloljetnog 13-godišnjaka koji su zadobili lakše tjelesne ozljede.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma protiv osumnjičenog 29-godišnjaka podnesena je kaznena prijava, dok je protiv 28-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku – objavila je PU koprivničko-križevačka.

čitam...