prekršaj

Pijani mladić u nedjeljno jutro na Novom Virju slupao traktor i automobil, do podneva ga je sud žestoko ‘oderao’

Čini se kako je alkohol malo utjecao na njegove sposobnosti jer je traktorom prešao na durgu stranu ceste i sudario se s VW-om u kojem je bila 37-godišnja vozačica. 

08:18h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Mladi vozač (23) iz Novog Virja ne može reći da mu je vikend dobro prošao. Naime, jučer oko 8.30 sati ujutro u Trepčanskoj ulici on je vozio Deutz koji je imao priključen utovarivač.

No, mladi vozač vozio je traktor dok mu je vozačka oduzeta i pod 1,34 promila. Čini se kako je alkohol malo utjecao na njegove sposobnosti jer je traktorom prešao na durgu stranu ceste i sudario se s VW-om u kojem je bila 37-godišnja vozačica.

– Prilikom sudara oba vozila su sletjela van kolnika, nakon čega je automobil udario u ogradu, a traktor u hidrant i ogradu. Vozač je uhićen te je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je kažnjen novčanom kaznom od 12.300 kuna, kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima F kategorije devet mjeseci kad za to stekne uvjete – obavijestila je PU koprivničko-križevačke.