rasinja

Pijani sin udario majku šakom u glavu i strašno ju izvrijeđao, razbio TV, laptop i ormar

Tu nije bio kraj jer se 29-godišnji sin vratio kući, čini se malo si popivši, i oko 19 sati počeo je razbijati po kući.

08:57h
0
ilustracija
ilustracija

Ružne riječi i ružne stvari izrečene su i učinjene u jednom obiteljskom domu baš na Staru godinu. U Rasinji je došli do obiteljskog nasilja, sukoba sina i majke.

Okrivljen je 29-godišnji K.N. koji je u ranojutarnjih 9 sati majci rekao strašne stvari.

– Je*o ti Bog mater, pas mater – rekao je mladić i izjurio iz kuće udarivši po ulaznim vratima što je u majku zastrašilo i uznemirilo. Tu nije bio kraj jer se 29-godišnji sin vratio kući, čini se malo si popivši, i oko 19 sati počeo je razbijati po kući. U krvi je imao 1,74 promila, a razbio je TV, laptop i ormar te nastavio vrijeđati majku pogrdnim riječima.

– Ku*vo, je*o ti Bog mater, pi*ka ti materina – unosivši joj se u lice da bi ju zatim udario šakom u glavu. Majka se odmah uplašila i uznemirila pa je stigla policija koja je pijanog mladića odvela na triježnjenje.

Sud ga je proglasio krivim i osudio ga na novčanu kaznu od 900 kuna. No, iako je tužitelj predlagao da se sinu zabrani posjet i kontakt s majkom, ona je na glavnom ročištu izjavila da ipak to ne traži jer su popravili odnose. Majka kao majka, voli svoje dijete više od ičega.