Neovisna lista

NA PIŠKORNICI SE OTVARA SKIJALIŠTE Slalomom po brdima smeća Renato Labazan najavit će kandidaturu za šefa županijske Turističke zajednice

Pozivamo Vas u četvrtak u 14 sati na lokaciju Piškornice povodom prezentacije novog velebnog turističkog proizvoda Koprivnice i Podravine – otvaranje skijališta. Projekt će prezentirati stručnjak iz sfere turizma. Pozivamo i Vas da ponesete opremu za zimske sportove, stoji u pozivu.

12:46h
0
Piškornica // Foto: Matija Gudlin

Sutra će se dogoditi potencijalno vrlo posebna tiskovna konferencija, za koju će biti potrebno, ni manje ni više, nego zimska oprema.

Naime, Neovisna lista dr. Danijele Glavosek Kovačić i Marijana Šiška priprema performans na Piškornici.

– Pozivamo Vas u četvrtak u 14 sati na lokaciju Piškornice povodom prezentacije novog velebnog turističkog proizvoda Koprivnice i Podravine – otvaranje skijališta. Projekt će prezentirati stručnjak iz sfere turizma. Pozivamo i Vas da ponesete opremu za zimske sportove – stoji u pozivu.

Renato Labazan
Labazan spreman za nove turističke podvige // Foto: Ivan Brkić

Danijela Glavosek Kovačić pojasnila nam je što stoji iza tog poziva, ali i koji će to turistički stručnjak prezentirati skijalište.

– Riječ je o malom performansu kojeg pripremamo. Naime, Renato Labazan, direktor gradske turističke zajednicie, sutra će na taj način najaviti svoju kandidaturu za šefa županijske Turističke zajednice, a i mi ćemo progovoriti o stanju na Piškornici, koja je konstatno u statusu quo i ništa se ne mijenja. Nadamo se da ćemo tako skrenuti pozornost javnosti na situaciju – rekla nam je ona.

Hoće li sutra zaista biti neka vrsta slalomske utrke niz brdo na Piškornici, ostaje za vidjeti.

Podsjetimo, nakon odlaska Zdravka Mihevca, dosadašnjeg direktora TZ-a u mirovinu, uskoro bi se trebao otvoriti natječaj za novog direktora, a Labazanova prijava nekima bi mogla pomrsiti račune.

Danijela Glavosek Kovačić // Foto: Sanjin Bojić

čitam...