POČETAK PRIPREMA

Pitomača dovela i ostala bez tri igrača, a cilj je gornja polovica, Nemčević: Želimo poboljšati uvjete za rad

Na prvo okupljanje došli su članovi uprave predvođenih klupskim predsjednikom Denisom Nemčevićem, Ivanom Kostelcem i tajnikom Darkom Tkalčecom. 

20:00h
0
Foto: I. Bedeković (icv.hr)

Nogometaši Pitomače krenuli su s pripremama za novu sezonu Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, piše icv.hr. Momčad će voditi dosadašnji trener Goran Bosilkovski.

– Za sada uz treninge imamo dogovorene četiri pripremne utakmice s Bednjom iz Beletinca, drugom momčadi koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa, povratnikom u ligu Zdenkom iz Velikih Zdenaca i županijskim prvoligašem Bratstvom iz Gornjeg Bazja, a postoji mogućnost za još nekoliko pripremnih susreta – rekao je Bosilkovski za icv.hr.

Dio igrača zbog radnih obaveza priključit će se kasnije ovoga tjedna, a u klub su stigla i tri pojačanja. Najzvučnije ime je Antonio Babec, prošlosezonski najbolji strijelac Prve županijske lige, koji je došao iz Suhopolja. Uz njega su pristigla dva mlada igrača. Dorian Sesvečan stiže iz županijskog drugoligaša Mladosti iz Vukosavljevice, a dio dosadašnje igračke karijere proveo je u Suhopolju, te Patrik Babić, bivši igrač županijskog trećeligaša Otrovanca koji se vraća u matični klub.

Foto: I. Bedeković (icv.hr)

Navode kako Uprava kluba pregovara s još tri-četiri igrača. S druge strane, iz kluba su otišli Filip Škaro koji je pristupio Ferdinandovcu, Pavao Rakitničan koji odlazi u Kalinovac i Milan Prlić koji se vratio u Slatinu. Na prvo okupljanje došli su članovi uprave predvođenih klupskim predsjednikom Denisom Nemčevićem, Ivanom Kostelcem i tajnikom Darkom Tkalčecom.

– Svi koji su od prije u klubu znaju da smo sve dogovoreno ispoštovali u roku. Na nama je da se pripremimo za treninge i utakmice, a na vama je da se dobro pripremite i igrate nogomet. U posljednjih nekoliko sezona bili smo u vrhu lige. Prošlu sezonu rezultat je bio nešto slabiji. Očekujem da ponovno krenemo od sredine prema vrhu tablice. U iduće dvije sezone želimo i poboljšati uvjete za rad: svlačionice, tribine, klupske prostorije, kako bi stogodišnjicu kluba 2021. godine dočekali u puno boljim uvjetima nego do sada – rekao je Nemčević za icv.hr.

čitam...
Loading...