ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Pitomača želi biti prva ekipa koja će Slavenu otkinuti bod ili tri, Bosilkovski: Mladi su i poletni, zaslužuju Treću ligu

Tehnika-Koprivnica nalazi se na nezavidnom pretposljednjem mjestu s osam osvojenih bodova. U novom kolu Građevinari putuju u podalju Garešnicu gdje će ih dočekati Garić, inače četvrtoplasirana momčad lige čija je velika snaga domaći teren.

15:30h
0
Foto: I. Bedeković
Foto: I. Bedeković

Druga momčad Slavena koju vodi Medenjak odvojila se od prvih pratitelja i praktično je usamljena na vrhu Četvrte lige. Polako mogu slaviti jesenski naslov i pratiti borbu za drugo mjesto. Tamo se u samo tri boda nalaze Ferdinandovac, Bilogora i Garić. Četiri susreta 12. kola igrat će se u subotu, tri u nedjelju.

Vodeći Slaven putuje u Pitomaču gdje će odmjeriti snage s ekipom Gorana Bosilkovskog. Pitomača je pregazila Garić sa 6-1 u prošlom kolu, a sada im dolazi nešto ozbiljniji protivnik s kojim su igrali jednu prijateljsku utakmicu u pripremi za tekuću sezonu. Očekivanja nam je otkrio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

– Nema se tu što previše pričati, oni su prvi. Važno mi je kakvi ćemo mi biti, kako ćemo odigrati, da im otkinemo bod ili tri. Slaven je mlada i poletna ekipa, zaslužuju Treću ligu. To su sve profesionalci i poluprofesionalci, no mi želimo biti ekipa koja će im prva uzeti bod ili tri. Kod nas ima sitnih ozljeda, ali to ćemo sanirati do subote. Presečan se dobro uklopio u ekipu, poznajemo se dugo, poznaju ga i suigrači, nema uopće problema – rekao je trener Bosilkovski.

Inače. ekipe su zamijenile domaćinstva tako da će Pitomača opet igrati doma, a Slaven će opet putovati na gostovanje. Razlog tome jest činjenica da se Tehničar vraća na svoj teren.

Tehnika-Koprivnica nalazi se na nezavidnom pretposljednjem mjestu s osam osvojenih bodova. U novom kolu Građevinari putuju u podalju Garešnicu gdje će ih dočekati Garić, inače četvrtoplasirana momčad lige čija je velika snaga domaći teren.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Ferdinandovac pak putuje u Suhopolje odmjeriti snage s istoimenom momčadi koja je ove sezone skupila osam bodova. Drugoplasirani Ferdinandovčani i dalje su načeti ozljedama, no ukoliko žele ostati na drugom mjestu igra im samo pobjeda.

Drnjanski Tomislav dočekat će Daruvar. Dvoboj ova dva susjeda na tablici igra se u nedjelju na Parku prinčeva s početkom u 14 sati. Poprilično kartonirana kloštranska Mladost igra sa Zdenkom na svom travnjaku. Zbog tri žuta zaigrati neće ni Kramarić, ni Herent, ni Gašparov. Koliko će to utjecati na konačan rezultat, vidjet ćemo u nedjelju.

Četvrta HNL BJ-KC-VT, 12. kolo, 2./3. studeni, 14 sati

Garić – Tehnika Koprivnica
Pitomača – Slaven Belupo II
Suhopolje – Ferdinandovac
Slatina – Čazma
Tomislav D – Daruvar / nedjelja
Mladost KP – Zdenka 91 / nedjelja
Bilogora 91 – Dinamo P / nedjelja

čitam...