Pjevajmo zajedno za Maslačak

Humanitarni koncert za djecu s intelektualnim teškoćama

11:00h
0
Udruga Maslačak // FOTO: Admir Sinani

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Maslačak organizira humanitarni koncert s ciljem prikupljanja sredstava za poludnevni boravak.

Dolaskom na humanitarni koncert koji će se održati u četvrtak 15. prosinca s početkom u 19 sati, pomažete nastavku rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama u Udruzi Maslačak Križevci. Na koncertu će nastupiti sljedeći izvođači: Allegro, Cure iz Centra, Miraz, Mirko Švenda-Žiga, Od srca do srca, Pirati, Romana Orešnik, Dario Brnad, Zdravko Bugarin, Zlatni dečki i Žute Dunje.


Cijena ulaznice je 30.00 kuna, a kupiti se mogu u Turističkom uredu Grada Križevaca, kafićima Olimp, Cris, Art i Planet, u Udruzi “Maslačak” Križevci te na ulazu prije koncerta.

Do sada su kao sponzori kod organizacije koncerta pomogli g. Širjan, g. Mihalić (4M), Tiskara Gravis, Anart desing, OPG Renate Kostibol, OPG Posavec, Pekara Mlinček, Križevačka pivovara, OPG Nenad Jagodić, OPG Šafran,OPG Bužić i Korenko d.o.o.

Koncert se odvija pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca. Među medijskim pokroviteljima nalazi se i vaš omiljeni portal Epodravina.hr.

čitam...