Planovi i očekivanja župana Korena i gradonačelnika Mršića u 2011. godini

13:44h
0
110103-koren

Zdravlje, sreća i ljubav, najčešće su stvari koje smo si međusobno poželjeli u novoj godini. A na pitanje kakve su mu želje i očekivanja u 2011.-oj, koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić je rekao:

– Mislim da će to biti godina u kojoj moramo donijeti svi odluke o tome želimo li nastaviti ovako dalje ili želimo krenuti u promjene koje će nam osigurati bolji i kvalitetniji život svakome od nas ponaosob i zajednici u cjelini i jesmo li spremni sudjelovati u tim promjenama. Dakle, na nama je da odlučimo, a ono što odlučimo da provedemo u djelo – kazao je Mršić za Radio Dravu.

Prvi čovjek Koprivničko-križevačke županije, Darko Koren ove godine očekuje završetak niza investicija, od kojih je većina započeta lanjskim kreditom od 15 milijuna kuna.

– Smatram da će iduća godina biti zapravo jedan rezime svih tih trogodišnjih inevsticija i aktivnosti, koje su ovim jednim manjim kreditnim zaduženjem prevladane u periodu dok su svima kapitalne investicije na razini stagnacije – rekao je Koren.

Među ostalim, župan Koren kaže da će biti završeno preuređenje trećeg kata takozvane stare interne u Koprivnici odnosno Zavoda za javno zdravstvo, te najavljuje još niz kapitalnih investicija u školstvu.

Izvor: Radio Drava