Posjet premijera Koprivnici

Plenković se sutra sastaje s Korenom i Jakšićem, a ukazat će se i na renesansnim bedemima

Plenković nije jedini političar koji će se ukazati na ovoj manifestaciji, vjerojatan je dolazak i barem nekoliko predsjedničkih kandidata, poput Zorana Milanovića, Miroslava Škore pa možda čak i aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

10:20h
0

Premijer Andrej Plenković sutra će posjetiti Koprivničko-križevačku županiju te, između ostaloga, obići završne pripreme za Renesansni festival.


Plenković će se najprije u 16 sati sastati s članovima županijskog ogranka HDZ-a u pivnici Kraluš, a zatim će se u 16.40 sastati sa županom Darkom Korenom, njegovim zamjenicima i suradnicima te s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem u zgradi Županije.

U 17 sati na bedemima će razgledati pripreme za Renesansni festival, čije je otvaranje predviđeno za 19 sati. Plenković nije jedini političar koji će se ukazati na ovoj manifestaciji, vjerojatan je dolazak i barem nekoliko predsjedničkih kandidata, poput Zorana Milanovića, Miroslava Škore pa možda čak i aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, kao i brojnih drugih osoba iz političkog svijeta. Kao što to obično i biva prije bilo kakvih izbora.

čitam...