15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesači Ritma na tri turnira osvojili 10 medalja
P

Ne propustite

Protekla dva vikenda bila su bogata sportsko-plesnim događanjima za plesne parove Ritma.

Veterani Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević nastupili su na 22.11. na jakom međunarodnom turniru u Ljubljani i osvojili dvije zlatne medalje, jednu u standardnim i jednu u latinsko-američkim plesovima.

Već slijedeći dan, u nedjelju, održan je turnir u Zagrebu na kojem su osim hrvatskih, nastupili i plesači iz Slovenije i Mađarske. Rojčevići su ponovili reultat iz Slovenije i osvojili dvije zlatne medalje. U Zagrebu se natjecao i plesni par Marko Šimek i Lana Bermanec u kategoriji mlađa mladež. Nakon odlično otplesanih koreografija u standardu su osvojili broncu, a u latinu zlato.

U subotu, 29. 11. održan je turnir u Varaždinu gdje su se klupskim kolegama u žetvi medalja pridružili i mlađi osnovci Vinko Sabolić i Laura Krog sa srebrom u standardu i četvrtim mjestom u latinu. Marko Šimek i Lana Bermanec ostvarili su isti plasman kao i mlađi kolege, srebro u standardu i četvrto mjesto u latinu. Veterani Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević pridodali su svojoj kolekciji medalja još dvije zlatne, po jednu u svakoj disciplini.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se čistilica koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti