Plesodrom 2013 // Plesni studio Jump proslavio 15.obljetnicu rada

09:12h
0
Izložba fotografija plesača

Koprivnički Plesni studio Jump proslavio je 15. obljetnicu rada tradicionalnom manifestacijom Plesodrom 2013. koja je privukla brojne posjetitelje u Dom mladih.

Prije samog početka plesnog dijela manifestacije, plesači i voditeljice Jumpa pripremili su pravu kulturnu poslasticu u obliku nesvakidašnje izložbe fotografija plesača.
Autori izložbe su Multimedijska skupina Gimnazije Fran Galović te Kristina Ogrinec i Martha Koržinek. Izložbu je otvorio Vjekoslav Robotić, ravnatelj Gimnazije te je čestitao plesačima i autorima izložbe na ovoj uspješnoj suradnji. Sama izložba posjetitelje je ostavila bez daha jer su plesači studija predstavljali živi postav izložbe, a crnobijele fotografije odlično su se uklapale u sam prostor.

U plesnom dijelu programa posjetitelji su uživali u koreografijama članica Plesnog studija Jump te gostiju (JazzOn, Bboying klub, Centar za ples). Voditeljice Jumpa – Andreja Herman i Katarina Pavlek izrazito su zadovoljne ovom plesnom sezonom, osvojenim medaljama, nagradama i brojnim gostovanjima, ali i samom manifestacijom koja je privukla ovako velik broj posjetitelja. Naglašavaju kako plesači odlaze na zaslužen odmor, a sljedeći upisi u plesne skupine Jumpa biti će u rujnu, početkom nove školske godine.

{webplayer video=http://www.youtube.com/watch?v=MUNpNBc6qzQ type=youtube} video: Udruga Kopriva

čitam...
Loading...