Uskoro i Kup grada Koprivnice

Plivači kluba Cerine odlični na Plivačkom mitingu Vidra

Sljedeće natjecanje na kojem plivači kluba Cerine sudjeluju je Kup grada Koprivnice  koji će se održati 9. studenog na Bazenima Cerine.

15:57h
0
Foto: PK Cerine

Plivači Plivačkog kluba Cerina ove su subote sudjelovali na Plivačkom mitingu Vidra koji organizira Zagrebački plivački klub.

U vrlo jakoj konkurenciji od 15 klubova i 388 plivača klub Cerine predstavljali su Patrik Dolenčić, Ivan Sinjeri, Damjan Domanovac, Marko Franjo, Leonarda Mihoci, Rea Šijak, Pavel Pahek Remenar, Katja Koščak i Patrik Jagustin.

Damjan Domanovac zauzeo je četvrto mjesto u disciplini 100m prsno u kojoj je otplivao A limit te se tako plasirao na Državno prvenstvo za kadete. Svoj rezultat poboljšao je za više od 2 sekunde (1:14.43).

Svojim osobnim rekordima istaknuli su se Ivan Sinjeri koji je osvojio 11. mjesto u 100m leptir i Pavel Pahek Remenar koji je osvojio 13. mjesto u 100m leđno i 100m prsno.

S obzirom kako se plivači još uvijek nalaze u pripremnom periodu treninga, postigli su veoma dobre rezultate, a većina je poboljšala svoje osobne rekorde u svim disciplinama i tako podigla ljestvicu za svoj osobni napredak u ovoj sezoni.

Sljedeće natjecanje na kojem plivači kluba Cerine sudjeluju je Kup grada Koprivnice  koji će se održati 9. studenog na Bazenima Cerine.

čitam...
Loading...