Plivačima Cerina 14 medalja u Varaždinskim toplicama

17:50h
0

100615-cerine-mPlivači Plivačkog kluba „Cerine” Koprivnica i proteklog su vikenda bili uspješni. Nastupili su na „Minerva Kupu” u Varaždinskim toplicama i osvojili 14 medalja.

Na 50m prsno za plivačice u A kategoriji zlato je osvojila Lara Filipović, srebro Viktorija Subotičanec i broncu Jelena Vrhovec.

Lea Bojanović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji 98-99 godište na 50 m prsno i broncu na 50 m slobodno. Na 50m leđno u C kategoriji Paula Sočev osvojila je srebro, a Karla Jukić u D kat. broncu.

Na 50 m slobodno 95. godište Viktorija Subotičanec osvojila je broncu. Kod plivača na 50 m leđno Filip Hodak i Luka Baranašić osvojili su srebro, a Mario Sabol i Filip Šestak broncu, svaki u svojoj kategoriji. Dominik Ribić osvojio je broncu na 50m prsno, a u disciplini 50m delfin broncu je osvojio Marko Maksimović.

Na „Minerva Kupu” u Varaždinskim toplicama natjecalo 80-tak plivača i plivačica iz Plivačkih klubova Čakovca, Varaždina, Varaždinskih Toplica i Koprivnice. Treneri Plivačkog kluba „Cerine” Predrag Žagar, Nataša Tomanović i Lana Kovač zadovoljni su ovim uspjesima. Lana ističe „obzirom da je to bilo našim plivačima prvo natjecateljsko iskustvo na vanjskom bazenu, odlično su se snašli. Nakon ovog natjecanja, sezonu ćemo završiti natjecanjem u Sisku, 26. i 27. lipnja sa starijim uzrastima, te 3. i 4. srpnja sa mlađim plivačima.

Plivački klub „Cerine” sudjelovao je vikend prije i na Plivačkom Kupu grada Čakovca i osvojio 6 medalja; Šimun Golčić osvojio je srebro na 50m leptir i broncu na 50m slobodno, Paula Sočev broncu na 50m leđno, na 50m prsno Lea Bojanović osvojila je zlato, Jelena Vrhovec srebro, a Helena Ketiš broncu.

Kup Grada Čakovca okupio je plivačke klubove iz Varaždina, Čakovca, Varaždinskih toplica i Koprivnice, natjecalo se oko 150 djece u nekoliko kategorija u 4 plivačke discipline.
Plivački klub „Cerine” djeluje nepune tri godine i najmlađi je plivački klub sjeverozapadne Hrvatske, tim više su ovi uspjesi rezultat dobro rada trenera Lane Kovač, Nataše Tomanović i Predraga Žagara.

čitam...