javni red i mir

Po Peterancu uz šake letjeli i bicikli, muškarac prvi potegnuo pa završio u bolnici

Prošlo je nekoliko sati do ponovnog susreta. Između 16 i 17 sati 43-godišnjak se ponovno vraća na mjesto gdje je sve počelo.

20:30h
0
Ilustracija
Ilustracija // Twenty20

Prvo su se sukobili nešto sitno iza podneva, ali to nije bilo dovoljno. I poslijepodne su sijevale šake.

Sve to dogodilo se u Peterancu, u Ulici Braće Radić. Počelo je u 12.30 sati kad je trijezni 43-godišnjak bez ikakvog povoda došao u dvorište i tamo vikao i galamio na mladića (26). Kad je valjda vidio da galama ne daje rezultata, odlučio je baciti bicikl na njega! Nakon toga, udario ga je i šakom pa otišao, bez bicikla koji je ostavio kod mlađeg muškarca.

Prošlo je nekoliko sati do ponovnog susreta. Između 16 i 17 sati 43-godišnjak se ponovno vraća na mjesto gdje je sve počelo. Možda mu je zatrebao bicikl. Opet je vikao i galamio, ali ovog puta mlađi muškarac odlučio je povući prvi potez pa ga je udario šakom u tijelo, dva puta.

Stariji muškarac se udaljio zatim s mjesta događaja. Nešto kasnije zatražio je liječničku pomoć u koprivničkoj bolnici i utvrđene su mu lakše ozljede, dok mladić nije trebao pomoć. Protiv obojice će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

čitam...
Loading...