streljaštvo

Počela Kosinus liga, Verbić otpucao najbolji seniorski rezultat, Podravka-1 najbolja u ekipnoj konkurenciji

U ekipnoj konkurenciji kadeta ekipa Podravke u sastavu Jambreuš, Gašparić i Blažek plasirala se na drugo mjesto sa 414 krugova.

10:24h
0
Završena sezona Kosinus lige // Foto: SŠK Podravka
Ilustracija // Foto: SŠK Podravka

Na streljani u Koprivnici održano je prvo kolo Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetsku, juniorsku i seniorsku kategoriju. U konkurenciji pedesetak natjecatelja iz klubova Koprivničko-križevačke županije strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U pojedinačnom plasmanu kadetske kategorije najbolji rezultat podravkinih kadeta ostvario je Luka Jambreuš otpucavši 178 krugova plasiravši se na četvrto mjesto, a Gregor Gašparić otpucao je 148 krugova ostvarivši plasman na šesto mjesto. Dinko Blažek plasirao se na sedmo mjesto sa postignutim rezultatom od 91 kruga.

U ekipnoj konkurenciji kadeta ekipa Podravke u sastavu Jambreuš, Gašparić i Blažek plasirala se na drugo mjesto sa 414 krugova.

U pojedinačnim nastupima kod juniora Ilan Blažek sa 185 otpucanih krugova zauzeo je treće mjesto, a Ivan-Leon Mesić i Domagoj Petrović sa po 180 otpucanih krugova plasirali su se na peto mjesto. Juniorska ekipa u sastavu Ilan Blažek, Ivan-Leon Mesić i Domagoj Petrović sa 545 otpucanih krugova plasirala se na drugo mjesto.

Najbolji seniorski rezultat prvog kola postigao je Hrvoje Verbić otpucavši otpucavši 190 krugova. Zoran Koprek ostvario je plasman na drugo mjesto sa 188 otpucanih krugova. Nikola Mehkek i Filip Verbić sa 187 otpucanih krugova ostvarili su plasman na četvrto i peto mjesto. Ivan Betlehem i Matija Verbić sa 186 otpucanih krugova plasirali su se na šesto i osmo mjesto.

U ekipnoj seniorskoj konkurenciji prvo mjesto zauzela je Podravka-1 u sastavu Verbić, Koprek i Mehkek sa 565 otpucanih krugova, a drugo mjesto osvojila je Podravka-2 u sastavu Betlehem, Verbić i Verbić sa 559 otpucanih krugova. Treće mjesto pripalo je ekipi Podravka-3 u sastavu Babić, Kos i Mesić sa 549 otpucanih krugova.