Počela podjela božićnice umirovljenicima s područja grada Koprivnice

11:21h
0
Podjela božićnica // Foto: Koprivnica.net

U prostorijama Grada Koprivnice danas je započela podjela božićnica u iznosu od 200 kuna umirovljenicima sa područja Grada Koprivnice, čija mjesečna mirovina ne prelazi 1700 kuna za mjesec listopad 2014. godine.

Prvim pristiglim umirovljenicima božićnicu su uručile gradonačelnica Vesna Želježnjak i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Kristina Cvitić te im zaželjele svako dobro u nadolazećoj novoj godini.

Danas od 9,00 do 13,00 sati svoju božićnicu mogu podići umirovljenici čija prezimena počinju slovima od A do D. Sutra su na rasporedu umirovljenici čija prezimena počinju slovima od DŽ do H, 10. prosinca (srijeda) umirovljenici čija prezimena počinju slovima I do M, 11. prosinca (četvrtak) isplaćivati će se božićnica umirovljenicima čija prezimena počinju slovima N do S, a 12. prosinca (petak) biti će isplata za umirovljenike čija prezimena počinju slovima Š do Ž. Umirovljenici sa sobom trebaju ponijeti zadnji odrezak od mirovine u listopadu mjesecu i osobnu iskaznicu.

Od 14. do 30. prosinca „božićnica” će se moći podići na blagajni Grada Koprivnice, u prizemlju, soba br. 1, svakim radnim danom od 9,00 do 13,00 sati.

Obzirom da su korisnici mirovina najvećim dijelom starije osobe svrha je ovog darivanja doprinijeti blagdanskom ugođaju u njihovim skromnim domovima.

Izvor: www.koprivnica.hr 

čitam...