Bjelovarska ulica

Počela priprema terena za moderno rukometno, nogometno i košarkaško igralište

U cilju sigurnosti djece i rekreativaca igralište će biti ograđeno, a imat će i rasvjetu kako bi i u večernjim satima bilo na raspolaganju svim zainteresiranim građanima.

09:32h
0
Foto: djurdjevac.hr

Nakon što su dovršeni radovi na rekonstrukciji i zamjeni dotrajale plinske mreže u Bjelovarskoj ulici, započeli su radovi na pripremi terena za izgradnju i uređenje igrališta.

Iskolčen je teren te su zadane visine izvođaču radova kako bi se kasnije moglo krenuti s asfaltiranjem betonskog rukometnog igralište površine oko 1200 m2, a koje će biti prilagođeno i malom nogometu te košarci. U cilju sigurnosti djece i rekreativaca igralište će biti ograđeno, a imat će i rasvjetu kako bi i u večernjim satima bilo na raspolaganju svim zainteresiranim građanima.

Radovi na izgradnji i uređenju igrališta dio su projekta uređenja Bjelovarske ulice u kojoj će se izgraditi i urediti pješačka staza, zelene površine, nogostupi i kolni ulazi, te riješiti pitanje odvodnje i rasvjete, a sve u cilju kako bi se pješacima omogućilo sigurnije kretanje u prometu.

Ukupna vrijednost radova je oko 486 tisuća kuna, a radove izvode Komunalne usluge Đurđevac d.o.o.