Predizborni folklor

Počela su politička podbadanja, Kešer: Pozivam Škoru na dvoboj u vinu, šaljem upute da zna naći Križevce

19:18h
0
Foto: Facebook

Kampanja još nije službeno počela, no neslužbeno su počela politička podbadanja i prepucavanja.

Nakon što je danas Večernji list objavio da se Miroslav Škoro namjerava natjecati za glasove na listi svog Domovinskog pokreta upravo u II. izbornoj jedinici, u kojoj je i Koprivničko-križevačka županija, predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer pozvao ga je na dvoboj.

– Čujem da bude Miroslav Škoro nositelj liste u 2. izbornoj jedinici nekog pokreta. Pozivam ga na prvi dvoboj u vinu, može i graševina koju je osobno on proizveo, a nakon izložbe možemo o politici i gospodarstvu. Uzorci se skupljaju iduće nedjelju u Hotelu Kalnik u Križevcima – poručio mu je Kešer.

Naime, i Kešer i Škoro bave se vinarstvom, tako da bi u dvoboju vinima imali što pokazati. A za svaki slučaj, Škoro je od svog političkog protivnika dobio i upute za Križevce, čime je Kešer aludirao na to da Škoro dolazi na listu u dio Hrvatske o kojemu ne zna ništa.

– Škoro, šaljem ti link da znaš gdje su Križevci, koji su u Koprivničko-križevačkoj županiji – darežljiv je čelnik županijskog SDP-a.

Podsjetimo, Kešer se nada visokom mjestu na listi Restart koalicije za II. izbornu jedinicu, a imat će veliku konkurenciju u vidu Mišela Jakšića, Marija Rajna, Marija Švegovića, da spomenemo samo lokalne političare koji žele u sabor, uz još imena poput Damira Bajsa, Anke Mrak Taritaš, nositelja Rajka Ostojića…

čitam...