Počela velika seoba u Gradskoj upravi

08:27h
0
U iduća tri dana rad sa strankama biti će otežan

Od 2. do 5. travnja trajat će preseljenje dijela Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša s Trga bana Josipa Jelačića na adresu Zrinski trg 1, javljaju iz Grada Koprivnice.

Prometni redar i komunalni redari odsad će raditi u dvorišnoj zgradi Gradske uprave u kojoj su smještene Koprivničke ceste.
Voditeljice odsjeka Sandra Petak Samardžić i Dijana Jakopanec, sa suradnicama Dejanom Stanićem i Marom Presek, privremeno se sele u predprostor vjenčaonice u
prizemlju (Zrinski trg 1), dok će Mladen Ban privremeno biti u prostorima
Upravnog odjela za izgradnju grada i upravljanje imovinom na 2. katu gradske vijećnice. Savjetnik za geodetske poslove Željko Hapavel i pročelnica Maja Ištvan Krapinec privremeno će ostati na Trgu bana Jelačića, ali će raditi u prostorijama na prvome katu. Za vrijeme preseljenja, rad sa strankama će biti otežan i uglavnom će se odvijati preko mobitela pa iz Gradske uprave mole građane za razumijevanje. Zahtjevi će se i dalje zaprimati u pisarnici na adresi Zrinski trg 1. U dosadašnjem prostoru Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša uskoro će biti otvoren Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Zavoda za zapošljavanje. Budući da se Prekršajni sud iselio s adrese Zrinski trg 1 u Palaču pravde, a Matični ured preselit će se u prostorije Područnog ureda za katastar, u ispražnjene prostorije u prizemlju će biti smještene dislocirane gradske službe.


čitam...