Počele Zimske bazezancije

11:10h
0
Foto: Arhiva

Na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine su danas, 7. siječnja započele već vrlo dobro poznate Zimske bazezancije. One će trajati do 10. siječnja, a namijenjene su djeci od šest do 15 godina za plivače i poluplivače.

Termini za djecu od šest do deset godina su od 10 do 13 sati, dok se aktivnosti predviđene za djecu od 11 do 15 godina održavaju od 13.30 do 16.30 sati.

– Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače te u rekreacijskom bazenu za poluplivače. Aquatrack poligon dolazi nam ovog puta s još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona  na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost – kažu organizatori.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti  uručene medalje. Oni najbolji osvojit će  i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke , Croatia osiguranja i Wibita, dok će svi sudionici dobiti  poklon paket iznenađenja.

čitam...