ZAMOLBE SE PRIMAJU DO 8. LIPNJA

Počeli upisi u đurđevački Maslačak, gradonačelnik Hrvoje Janči: Sva djeca koja žele ići u vrtić u njemu imaju mjesta

U Dječji vrtić upisuju se djeca s navršenom jednom godinom života zaključno do 31. kolovoza tekuće radne godine pa do polaska u osnovnu školu.

15:17h
0
Dječji vrtić maslačak // Foto: djurdjevac.hr

U Dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac počeli su upisi djece u vrtić i jaslice za pedagošku godinu 2020./2021., a zamolbe se mogu dostaviti do 8. lipnja.

U Dječji vrtić upisuju se djeca s navršenom jednom godinom života zaključno do 31. kolovoza tekuće radne godine pa do polaska u osnovnu školu.

– Želim naglasiti kako Grad Đurđevac konstantno radi na poboljšanju materijalnih uvjeta u vrtiću i školi za naše najmlađe stanovnike, ali kroz EU projekte kao što je Maslačak za sve, dodatno zapošljavamo i nove stručne djelatnike, te ulažemo u edukacije postojećih. Kako bi nam djeca bila kasnije uspješna u školi, ali i u životu s njima treba kvalitetno raditi od najranije dobi, a upravo to ćemo postići i kroz nove kreativne programe. Naš vrtić pokriva sve potrebe stanovništva i nema listu čekanja, tako da sva djeca koja žele ići u vrtić u njemu imaju mjesta – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zamolbe za upis djece u Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac možete poslati elektroničkim putem na e-mail adresu vrtic.maslacak@djurdjevac.hr ili poštom na adresu Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac, Tina Ujevića 1, Đurđevac s naznakom – „za upis u dječji vrtić“. Uz zamolbu je potrebno dostaviti i svu upisnu dokumentaciju.

Zamolbu za upis djeteta, koja se podnosi na posebnom obrascu, možete preuzeti na stranicama Grada Đurđevca ili klikom OVDJE, a tu se nalazi i popis potrebne upisne dokumentacije.