-4.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dodjela nagrada

Počelo je, Grad Križevci objavio javni poziv, svog počasnog građanina predložite već danas
P

Rok za podnošenje prijedloga je do 1. veljače 2023. godine

Ne propustite

Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Križevaca poziva pravne i fizičke osobe, građane i druge organizacijske oblike na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja.

- Oglas -

Podsjetimo, bira se počasni građanin, dodjeljuje se nagrada za životno djelo te plakete i priznanja grada za iznimna postignuća kako fizičkim i pravnim osobama, tako i vatrogasnim društvima.

Uvjeti za dodjelu javnih priznanja su:

Za pojedince
Da se radi o istaknutim pojedincima, koji su svojim kontinuiranim radom iz pojedinih područja dali izniman doprinos u promicanju Grada Križevaca.
Da se radi o pojedincima koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna radnika i stručnjaka, te čestita čovjeka i građanina.

Za pravne osobe
Da su ostvarile iznimne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom i društvenom razvitku Grada Križevaca te dale doprinos promicanju ugleda Grada Križevaca

Iz Grada podsjećaju kako prijedlog za dodjelu javnog priznanja mora biti pismeno obrazložen te ako predlažete pojedinaca potrebno je priložiti životopis kandidata, tijek njegovog rada i ostvarene rezultate, a ako se radi o pravnoj osobi potrebno je dostaviti osnovne podatke o ustroju i djelatnosti te ostvarene rezultate rada. Uz prijedlog se prilaže potrebna dokumentacija.

Rok za podnošenje prijedloga je do 1. veljače 2023. godine, a dostaviti ih možete na adresu: Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Križevaca, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12, 48260 Križevci.

- Oglas -

Potrebne obrasce možete pronaći na službenoj stranici Grada.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

PRESLATKA!

Osmijehom oborila s nogu sve oko sebe, energija iz nje jednostavno pršti! Pogledajte ovu ljepoticu

Kad ju čovjek ugleda dođe mu da se momentalno nasmiješi i kaže joj "Bok!", iako nam se nije ni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti