Rukometni turnir u Koprivnici

FOTO Počeo 12. Bepov memorijal, u utakmici otvaranja Lokomotiva pobijedila Hypo, Podravka izgubila od Kecskeméta unatoč 8 pogodaka Nemaškalo

U 20.30 minuta Podravka je igrala svoj susret protiv mađarskog Kecskeméta. Mađarska ekipa od ove sezone natječe se u Prvoj mađarskoj ligi. 

22:09h
0
podravka kecskemet  mg
Foto: Matija Gudlin

12. memorijalni turnir Josipa Samardžije Bepa u 18.00 sati utakmicom su otvorile Lokomotiva i Hypo. Lokomotiva je utakmicu pobijedila rezultatom 24-17. Najbolja igračica na terenu bila je Larissa Kalaus iz Lokomotive koja je postigla 10 pogodaka na utakmici, od toga 9 iz sedmeraca. Kod gošći najbolja je bila Topić s četiri pogotka.

U 20.30 minuta Podravka je igrala svoj susret protiv mađarskog Kecskeméta. Mađarska ekipa od ove sezone natječe se u Prvoj mađarskoj ligi.

Utakmica PodravkeKecskeméta završila je pobjedom ekipe iz Mađarske rezultatom 18-20. Vanjska linija Podravke nije bila na potrebnom nivou kako bi se utakmica dobila, a u prilog im nije išlo ni to što je vratarica mađarske ekipe Jovanka Risović skupila čak 19 obrana i tako zaključala svoja vrata. Kod gostujuće ekipe najbolje strijelkinje bile su L. Toth i Szabo sa po 6 pogodaka svaka. Što se tiče Podravke, najučinkovitija je bila Nemaškalo s osam pogodaka, od toga šest iz sedmeraca.

Najboljom igračicom utakmice proglašena je vratarica Kecskeméta Jovanka Risović.

Izvor: rkpodravka.hr