pampa-tea

POČETAK VELIKE POSLOVNE PRIČE Podravski čajevi braće Krznarić pit će se u domovini čaja Kini i ostatku Azije!

Osim u Kinu, odnosno Hong Kong, dogovorili su distribuciju na tržište u Makao, Tajvan, Južnu Koreju, Vijentnam, Maleziju, Filipine i Singapur, što je početak jedne velike poslovne priče.

10:38h
0
Foto: Privatna arhiva

Krenuli su kao mali obiteljski posao, dok danas braća Krznarić iz Koprivnice izvoze svoje u domaće čajeve u daleke azijske zemlje, a među njima i u domovinu čaja – Kinu.

U Koprivnici, a i puno šire, nema onoga tko nije probao Pampa-tea čajeve raznovrsnih okusa, a Krešimira i Domagoja svi znaju kao poznata i uvijek nasmijana lica s koprivničke tržnice, gdje također prodaju svoje proizvode.

Svoju i više nego uspješnu poslovnu priču objavili su na svojem Facebook profilu, a dogovorenom distribucijom čajeva u sve redom zemlje gdje je čaj primarni topli napitak, pohvalili su se kako su sad riješene sve nedoumice tko radi najbolje čajeve u Hrvatskoj.

Osim u Kinu, odnosno Hong Kong, dogovorili su distribuciju na tržište u Makao, Tajvan, Južnu Koreju, Vijentnam, Maleziju, Filipine i Singapur, što je početak jedne velike poslovne priče.

– Nakon godine i pola razgovora i pregovora dogovorena je distribucija naših novih i vrlo popularnih čajeva u piramidama: Mršavka, Smirka, Bronhitka, Podravskog čaja i Bakine kamilice. Uz naravno, kvalitetu naših čajeva koje su probali, jako im se dopala priča o Pampa-tea i načinu na koji već 20 god proizvodimo čajeve. Također, jako im se sviđa i naša nova ambalaža (rađena u suradnji s akademskim slikarom gosp. Ivanom Andrašićem, ambalaža oslikana naivnim stilom) i zanimljivi nazivi čajeva na engleskom jeziku: – rekao nam je Krešimir Krznarić.

Mršavko se tako zove Weight is just a number, Podravski čaj – Adria tea – from one friend to another, Smirko – Have a nice dream, Bronhitko – A moment to breathe, Bakina kamilica – Grannys chamomile.

– Naravno, uz sve to veliki plus je to što su čajevi u piramidalnim vrećicama, što je najnoviji trend u svijetu čajeva, gdje je sačuvana kvaliteta bilja kao kod klasičnih čajeva u rinfuzi, te da čajevi nisu filter u vrećicama. Osim toga, nisu imali nikakve posebne zahtjeve jer su vidjeli da je riječ o izvornim domaćim čajevima, najveće kvalitete – priča nam Krešimir.

Foto: Facebook

Povijesni dan za Pampa-tea. Naši čajevi putuju u mjesto rođenja svih čajeva – Kinu tj. Hong Kong 😯Dogovorena…

Gepostet von Pampa-tea čajevi am Dienstag, 18. August 2020

čitam...