Početkom jeseni useljavaju prvi stanari u Poduzetnički inkubator, zainteresiranih već sada i previše

Gradonačelnik je potvrdio kako su primili broj zahtjeva koji premašuje količinu prostora, zbog čega su sigurni da će se inkubator odmah popuniti.

09:00h
0
Foto: Grad Đurđevac

Poduzetnički inkubator u Đurđevcu pomalo dobiva svoj konačni izgled. Nakon soboslikarskih radova, postavljaju se vanjske lamele.

Ukupnih 750 kvadratnih metara imat će 20 funkcionalnih, opremljenih prostora prilagođenih poduzetnicima, odnosno malim poduzećima koja tek počinju s poslovanjem ili su u fazi razvoja postojeće tvrtke. Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči izrazio je zadovoljstvo napretkom radova i lijepim vremena koje je na njihovoj strani.

– Mislim da su i građani zadovoljni te se svaki tjedan iznenade napretkom radova. Želja nam je da ovaj projekt potpomogne osnivanju novih poduzeća u našemu gradu. Prema izgledu zgrade Poduzetničkog inkubatora i okoliša, možemo si već sada predočiti kako će jednog dana izgledati i okoliš oko Doma kulture, ali i budući trg. Mislim da se svi slažu da će ova zgrada bit će to još jedan dodatak Đurđevcu kojim se mijenja vizura grada i to u modernom, urbanom smjeru – rekao je Janči za službene gradske stranice.

Potvrdio je kako su primili broj zahtjeva koji premašuje količinu prostora, zbog čega su sigurni da će se inkubator odmah popuniti.

– Inkubator bez ljudi koji će u njemu napraviti svoje prve poduzetničke pothvate je samo lijepa zgrada koja ne ispunjava svoju svrhu, a naš će inkubator u potpunosti ispuniti svrhu s prvim danom otvaranja – dodao je.

Radovi i opremanje svome bi kraju trebali stići početkom jeseni kada će se useliti prvi stanari.

čitam...
Loading...