16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BORBA PROTIV GLODAVACA

Počinje deratizacija u Križevcima, meku za štakore i miševe postavit će u 600 revizijskih okana
P

Deratizacijom će biti obuhvaćen teren Grada i 59 naselja, odnosno 45.000 prostornih metara parkova i zelenih površina, 1720 nenastanjenih objekata.

Ne propustite

Kako bi na svojem terenu smanjili populaciju glodavaca, odnosno štakora i miševa, na području Grada Križevaca te okolnih naselja i javnih površina, počinje deratizacija. S provođenjem mjera počinje se u srijedu, 03. ožujka u Apatovcu i potrajat će do 13. travnja 2021. godine.

Preventivna deratizacija provodit će se izlaganjem meka zatrovanih antikoagulantnim rodenticidima, a kako se navodi u dokumentaciji o nabavi, nije dozvoljeno dijeljenje meke građanima, već je potrebno postavljanje meka izvršiti od strane ovlaštene osobe.

Deratizacijom će biti obuhvaćen teren Grada i 59 naselja, odnosno 45.000 prostornih metara parkova i zelenih površina, 5607 stambenih objekata s gospodarskim zgradama, 1720 nenastanjenih objekata te među ostalim i 600 revizijskih okana.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je prošlo

Vozačici (54) pozlilo u vožnji, sletjela s ceste i ozlijedila se pri udarcu u betonski stup javne rasvjete

Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom dogodila se jučer u Rasinji u Ulici Gornji kraj. Vozačice (54) je oko 11.30...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti