u četiri mjesta

Počinje Dergez ljetna kino karavana, čekaju vas projekcije filmova na otvorenom uz besplatne kokice i piće

Posljednjeg dana mjeseca srpnja, 31. u petak, u parku u Ferdinandovcu čeka vas projekcija filma Zločeste mame 2. Početak prikazivanja filma je u 21 sat.

09:30h
0

Turistička zajednica područja Dravski peski i Dergez pekara i trgovine uz podršku općina Podravske Sesvete, Kloštar Podravski, Ferdinandovac i Kalinovac organiziraju besplatne projekcije hit komedija na otvorenom koje će se održati četiri vikenda za redom. Projekcije će se održavati petkom.

Raspored projekcija je sljedeći – već ovaj petak, 17. srpnja, u 21 sat na betonskom školskom igralištu u Podravskim Sesvetama bit će projekcija filma Djedica pušten s lanca u kojem glume Robert de Niro i Zac Efron.

Tjedan dana kasnije kino na otvorenom dolazi u Kloštar Podravski. Točnije, na pomoćnom igralištu tamošnjeg nogometnog kluba Mladost u 21 sat bit će održana projekcija filma Ludi Božić u uredu. U filmu glumi Jennifer Aniston, uz druge poznate glumce.

Posljednjeg dana mjeseca srpnja, 31. u petak, u parku u Ferdinandovcu čeka vas projekcija filma Zločeste mame 2. Početak prikazivanja filma je u 21 sat. Glavna zvijezda filma je Mila Kunis.

Zadnja projekcija u sklopu ljetnog kina na otvorenom održat će se u Kalinovcu u parku, a na rasporedu će biti domaća komedija Kerekesh teatra pod imenom Ufuraj se i pukni. Film počinje kao i svi, u 21 sat. Članove Kerekeš teatra ne treba posebno predstavljati, znamo da garantiraju smijeh do suza.

Za sve gledatelje pripremljene su besplatne kokice koje je ustupio HOD, te piće – pivo Pan, prirodna izvorska voda Studena, ledeni čajevi Studena ili Hell energetsko piće.

Molimo Vas da poštujete epidemioloških mjere koje će biti vidljivo istaknute na svakoj lokaciji te da probate doći barem pola sata ranije kako biste uživali u atmosferi, ali i u miru ostavili svoje podatke koji su nužni zbog novih propisa, dezinficirali ruke te preuzeli svoje besplatne kokice koje nam je ustupio HOD te piće – pivo PAN, prirodna izvorska voda Studena, ledeni čajevi Studena ili Hell energetsko piće.

U slučaju kiše projekcije će se održati u općinskim društvenim domovima.

#uživajmoodgovorno

čitam...