Glazbeno ljeto u Đurđevcu

Počinje nikad bogatiji program Glazbenog ljeta, dolaze i poznata estradna imena

13:30h
0
Foto: djurdjevac.hr

Očekuju se nastupi Zabranjenog pušenja, Dječaka, mlade đurđevačke nade Dore Trogrlić te brojna natjecanja i drugi zanimljivi sadržaji.

I ove godine u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Glazbeno ljeto u Đurđevcu.


Kroz narednih pet vikenda posjetitelji će moći uživati u hip-hop, pop, rock i tradicijskoj glazbi, natjecanju u ispijanju piva, natjecanju u obaranju ruku i natjecanju djece u starim sportovima i dječjoj Alci.

Prva večer Glazbenog ljeta otvara se već ovoga petka s tamburaškom večeri na Trgu sv. Jurja, a publiku će zabavljati Tamburaški sastav Dangube.

U atriju Staroga grada, u subotu, održat će se večer cabaret glazbe, uz nastup Mladena Medaka- Gage, a 12. i 13. kolovoza u Park šumi Borik gosti će moći uživati u rock glazbi uz Autoput i Puls Rock te DJ Robija te u tradicionalnoj motorijadi.

U petak, 19. kolovoza, u Atriju utvrde Stari grad održat će se večer pop glazbe uz Lidiju Bajuk i goste. U nedljelju će na istom mjestu nastupiti Dorica Trogrlić.

Na Trgu Svetog Jurja nastupit će rock sastav Revolt i popularni Tragovi.

Megdan Beer tournament, koncert Ognja te hip hop spketakl, koncert Dječaka, na rasporedu je 2. rujna u središtu grada.

Na Trgu svetog Jurja, 3. rujna će se nastaviti natjecanje u ispijanju piva, a posebno će zabavno biti i natjecanje u obaranju ruku.

Glazbena poslastica za kraj je koncert Zabranjenog pušenja.

– Pripremili smo najbogatiji program do sada pa samim time očekujemo i puno veći odaziv. Uspjeli smo se pokriti sponzorima, bit će sadržaja za sve i vjerujemo da će se posjetitelji dobro zabaviti – rekao je Mario Fuček, iz đurđevačke Turističke zajednice.

Ulaz na sve koncerte i događanja je besplatan.

– Finale su koncerti Dječaka i Zabranjenog pušenja u rujnu, kojima ćemo školarce otpremiti u novu školsku godinu, u osvajanje novih pobjeda – zaključio je Fuček te sve pozvao u Đurđevac.

Detaljni program pogledajte na plakatu u prilogu.

 

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr

čitam...